Farent en ContourdeTwern verhuizen deze zomer naar cultuurcentrum Tiliander, waar zij vanaf 29 juli kantoor houden en bezoekers kunnen ontvangen. De oude locatie aan de Blokshekken komt hiermee te vervallen. Ook Vluchtelingenwerk, Impegno en Kredietbank Nederland, verhuizen mee.

Oude locatie vanaf 12 juli gesloten
De verhuizing naar Tiliander vindt plaats tussen 12 juli en 28 juli. ContourdeTwern en Farent zijn gedurende deze periode gesloten voor inwoners, maar zijn wel telefonisch te bereiken. ContourdeTwern is bereikbaar via 013 583 99 99. Het telefoonnummer van Farent is 088 023 75 00. Inwoners van Oisterwjjk die ContourdeTwern of Farent willen bezoeken, zijn vanaf 29 juli van harte welkom in Tiliander.

Cultuurcentrum Tiliander bevindt zich aan de Spoorlaan 82C in Oisterwijk. Zowel ContourdeTwern als Farent gaan zich huisvesten op de eerste verdieping. De dienstverlening van beide organisaties blijft ook in Tiliander ongewijzigd.

 

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *