Op donderdag 24 oktober a.s. start de GGD samen met Farent opnieuw met een nieuwe groep ‘Samen Gezond Koken’. Deze activiteit is bedoeld voor alleenstaande senioren uit de Maaspoort (65+) die interesse hebben in gezond en betaalbaar koken, en eventueel hun kennissenkring willen uitbreiden. Het koken vindt plaats op donderdag van 15.30-18.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Schans.

 Tijdens Samen Gezond Koken gaat u in een groep van ongeveer 6 personen op 6 achtereenvolgende donderdagen (van 15.30-18.30 uur op 24-31 oktober en 7-14-21-28 november) samen met elkaar een gezonde maaltijd koken. Dit doen we volgens een recept. De groep wordt begeleid door twee vrijwilligers. Er wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro per keer.

Door het samen koken en eten heeft u de mogelijkheid om samen in gesprek te gaan. Daarnaast ontvangt u ook tips en nieuwtjes over gezond en betaalbaar koken. Dus vindt u het fijn om meer mensen te ontmoeten en gezellig samen te koken en te eten, meldt u dan aan als deelnemer.

Dit kan per mail of telefoon met: Teddy Tempelmans: teddytempelmans@farent.nl / 06 21 59 71 65
Ivonne Beukers: i.beukers@ggdhvb.nl / 06 41 48 75 21

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *